Položka ke stažení

Ave maris stella

Obsazení:
Piano
Vydání:
piano Položka ke stažení
Číslo položky:
1692266
Obsah:
2 stran(y)
Rok vydání:
2023
Vydavatel / výrobce:
Výrobní číslo:
4251133770933
EAN:
4251133770933

Popis

Felix Reuter has mastered the art of harmoniously combining classical and modern music. The release Ave Maris Stella is based on the traditional hymn Ave Maris Stella, but here it is a pop arrangement for modern Christmas sounds on the piano. Reuter gives the timeless melody a modern touch with his imaginative pop arrangement for piano. The musical elements subtly weave a mysterious atmosphere that ranges from festive and contemplative to thoughtful and uplifting. The composition is characterized by a minimalist, light style and conveys a hopeful and emotional Christmas mood. It is written in A minor and has a medium difficulty level.

5,30  €
vč. DPH
Produkt ke stažení – dostupné ihned.
přidej do seznamu oblíbených položek
Naposledy zobrazené
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 Stretta Music. Obchod s hudebninami – objednání a nákup notového materiálnu online.

Váš specialista na noty všeho druhu. Online obchod s notami, hudebninami a stahohovatelným audiomateriálem, knihami, hudebními stojany, pultovými lampami a dalším příslušenstvím.

Pro zemi Celosvětově existuje samostatná webová stránka Stretta. Pokud má být vaše objednávka doručena do této země, můžete se na tuto stránku přepnout, aby se správně zobrazily dodací lhůty a přepravní podmínky. Váš nákupní košík a zákaznický účet zůstávají zachovány.

cs-netPřejít na Stretta Music Celosvětověcs-czZůstat na Stretta Music Česká republika