Thomas Doss (* 1966)

Mein Zaubergarten II

22 short fantasy pieces for piano

Obsazení:
klavír
Vydání:
Noty
Číslo položky:
1582084
Autor / skladatel:
Obtížnost:
střednínáročná
Obsah:
92 stran(y)
Rok vydání:
2021
Vydavatel / výrobce:
Výrobní číslo:
OKTA 001-21
ISMN:
9790700434007

Popis

My Magic Garden II is the sequel to the piano book My Magic Garden I. In this collection there are 18 different atmospheric pieces for piano with 2 hands and 4 pieces for piano with 4 hands.

The 22 works in the moderate to difficult of difficulty describe in a pictorial tonal language various imaginative processes in a flourishing Garden from a child's point of view. Nothing stands in the way of an exciting journey.

30,40  €
vč. DPH, plus poštovné
Dodací lhůta: 2–3 týdny
přidej do seznamu oblíbených položek
Naposledy zobrazené
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 Stretta Music. Obchod s hudebninami – objednání a nákup notového materiálnu online.

Váš specialista na noty všeho druhu. Online obchod s notami, hudebninami a stahohovatelným audiomateriálem, knihami, hudebními stojany, pultovými lampami a dalším příslušenstvím.

Pro zemi Celosvětově existuje samostatná webová stránka Stretta. Pokud má být vaše objednávka doručena do této země, můžete se na tuto stránku přepnout, aby se správně zobrazily dodací lhůty a přepravní podmínky. Váš nákupní košík a zákaznický účet zůstávají zachovány.

cs-netPřejít na Stretta Music Celosvětověcs-czZůstat na Stretta Music Česká republika