Nico Muhly (* 1981)

Three Songs

For Tenor, Violin And Drone

N. Muhly: Three Songs (Part.) (0)
Obsazení:
Tenor, Violin
Vydání:
Partitura
Číslo položky:
1192490
Autor / skladatel:
Jazyk:
anglicky
Obsah:
20 stran(y)
Rok vydání:
2003
Vydavatel / výrobce:
Výrobní číslo:
MUSSRO100066
EAN:
5020679141083

Popis

Three Songs was expertly composed by Nico Muhly . There is a two-note drone that sounds throughout this piece’s 15-minute duration. In the first part of the songs, the Tenor and the Violin exchange lyrical and declamatory statements. The second part is a song without words: a sort of dance for solo Violin. The third part has the Violin intoning a pair of notes while the tenor sings, in essence, a list. The work was commissioned by violinist Tatiana Berman on French surrealist poems of her choosing, and was premiered at the Constella Festival in Cincinnati in 2012.

15,70  €
vč. DPH, plus poštovné
Dodací lhůta: 2–3 týdny
přidej do seznamu oblíbených položek
Naposledy zobrazené
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 Stretta Music. Obchod s hudebninami – objednání a nákup notového materiálnu online.

Váš specialista na noty všeho druhu. Online obchod s notami, hudebninami a stahohovatelným audiomateriálem, knihami, hudebními stojany, pultovými lampami a dalším příslušenstvím.

Pro zemi Celosvětově existuje samostatná webová stránka Stretta. Pokud má být vaše objednávka doručena do této země, můžete se na tuto stránku přepnout, aby se správně zobrazily dodací lhůty a přepravní podmínky. Váš nákupní košík a zákaznický účet zůstávají zachovány.

cs-netPřejít na Stretta Music Celosvětověcs-czZůstat na Stretta Music Česká republika