Douglas Nolan (* 1959)

My Hands

Shawnee Sacred

D. Nolan: My Hands, GchKlav (Chpa) (0)
Obsazení:
smíšený sbor (SATB), klavír
Vydání:
Sborová partitura
Číslo položky:
1122136
Autor / skladatel:
Obsah:
12 stran(y)
Rok vydání:
2015
Vydavatel / výrobce:
Výrobní číslo:
HL35030595
UPC:
0888680089429

Popis

A truly singular perspective is provided in this fascinating anthem. Inspired by the doubting Thomas scripture from John 20:24-29, this text reminds us of Christ's scars of grace and how they mark a path of love, grace and service for His followers. Bringing this message of faith into relevance for us, the music is simply supportive and allows the text to unfold naturally with elegant clarity. A sermon in song, this is as lovely as it is meaningful. Thoughtful!

Obsah

  • My Hands

K vkládání videoobsahu používáme YouTube. Tato služba Google má své vlastní soubory cookie a může shromažďovat údaje o vaší aktivitě. Více informací naleznete v prohlášení o ochraně údajů poskytovatele. K zobrazení videí na YouTube potřebujeme váš souhlas:

Zobrazit obsah YouTube
2,90  €
vč. DPH, plus poštovné
Dodací lhůta: 1–3 týdny
Minimální počet kusů: 8
přidej do seznamu oblíbených položek
Naposledy zobrazené
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 Stretta Music. Obchod s hudebninami – objednání a nákup notového materiálnu online.

Váš specialista na noty všeho druhu. Online obchod s notami, hudebninami a stahohovatelným audiomateriálem, knihami, hudebními stojany, pultovými lampami a dalším příslušenstvím.