Oschatz, Ruth

Reminiszenzen - pro domo WN 260

WN 260

Oschatz, Ruth: Reminiszenzen - pro domo WN 260 , VlKlav (0)
Obsazení:
housle, klavír
Vydání:
Číslo položky:
216155
Autor / skladatel:
Oschatz, Ruth
Obsah:
24 stran(y); 23 × 30,5 cm
Vydavatel / výrobce:
Výrobní číslo:
ZRL 40380
ISMN:
9790011403808

Popis

Ruth Zechlin wrote her violin concerto between 1989-1991. It consists of one movement but has three transgressing parts. The first part was a reaction to the political turn in the former East Germany, followed by a meditation which at the same time is the core of the composition. Part 3 refers to a quote by György Kurtágs: "Flowers to the people". It was in 1996 that the version "Reminiscences - pro domo" for violin and piano was created on the basis of the violin concerto.

16,80  €
vč. DPH, plus poštovné
Dodací lhůta: 3–6 pracovní dny (Česká republika)
přidej do seznamu oblíbených položek
Naposledy zobrazené
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 Stretta Music. Obchod s hudebninami – objednání a nákup notového materiálnu online.

Váš specialista na noty všeho druhu. Online obchod s notami, hudebninami a stahohovatelným audiomateriálem, knihami, hudebními stojany, pultovými lampami a dalším příslušenstvím.

Pro zemi Celosvětově existuje samostatná webová stránka Stretta. Pokud má být vaše objednávka doručena do této země, můžete se na tuto stránku přepnout, aby se správně zobrazily dodací lhůty a přepravní podmínky. Váš nákupní košík a zákaznický účet zůstávají zachovány.

cs-netPřejít na Stretta Music Celosvětověcs-czZůstat na Stretta Music Česká republika