Kaija Saariaho (1952 – 2023)

Ciel D'Hiver

Klassik

K. Saariaho: Ciel D'Hiver, Sinfo (Part) (0)
Obsazení:
symfonický orchestr
Vydání:
Partitura
Číslo položky:
858760
Autor / skladatel:
Obsah:
22 stran(y)
Vydavatel / výrobce:
Výrobní číslo:
CH82280
ISBN:
9781783055159

Popis

Ciel D’Hiver By The Finnish Composer Kaija Saariaho , Scored For The Orchestra. The Ten Minute Piece Ciel D’Hiver Is An Arrangement Of The Second Movement Of Kaija Saariaho 'S 2002 Orchestral Piece Orion. The Piece Was Commissioned By Musique Nouvelle En Liberté And The World Premiere Took Place On 7 April 2014 At The Thé tre Du Ch telet, Paris, Given By Orchestre Lamoureux, Conducted By Fayçal Karoui.

35,60  €
vč. DPH, plus poštovné
Dodací lhůta: 2–3 týdny
přidej do seznamu oblíbených položek
Naposledy zobrazené
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 Stretta Music. Obchod s hudebninami – objednání a nákup notového materiálnu online.

Váš specialista na noty všeho druhu. Online obchod s notami, hudebninami a stahohovatelným audiomateriálem, knihami, hudebními stojany, pultovými lampami a dalším příslušenstvím.

Pro zemi Celosvětově existuje samostatná webová stránka Stretta. Pokud má být vaše objednávka doručena do této země, můžete se na tuto stránku přepnout, aby se správně zobrazily dodací lhůty a přepravní podmínky. Váš nákupní košík a zákaznický účet zůstávají zachovány.

cs-netPřejít na Stretta Music Celosvětověcs-czZůstat na Stretta Music Česká republika