(Traditional)

Deck the Hall

Traditional Welsh Carol

Obsazení:
dechový orchestr mládeže
Vydání:
Partitura, hlasy
Číslo položky:
996286
Autor / skladatel:
Obtížnost:
velmi lehkálehká
Čas trvání:
2:00 minuty
Rok vydání:
2015
Vydavatel / výrobce:
Výrobní číslo:
CB15276
ISBN:
9781771572293
UPC:
0685462022304

Popis

Deck the Hall is a traditional Christmas and New Years carol. This arrangement features call and response between a few instruments and the remainder of the band allowing lots of players to have short sections of melody. Even the low guys get a fun chance at the melody. Really bring this out and have fun with it. They don t get the tune very often!

65,60  €
vč. DPH, plus poštovné
Dodací lhůta: 1–2 měsíce
přidej do seznamu oblíbených položek
Naposledy zobrazené
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 Stretta Music. Obchod s hudebninami – objednání a nákup notového materiálnu online.

Váš specialista na noty všeho druhu. Online obchod s notami, hudebninami a stahohovatelným audiomateriálem, knihami, hudebními stojany, pultovými lampami a dalším příslušenstvím.

Pro zemi Celosvětově existuje samostatná webová stránka Stretta. Pokud má být vaše objednávka doručena do této země, můžete se na tuto stránku přepnout, aby se správně zobrazily dodací lhůty a přepravní podmínky. Váš nákupní košík a zákaznický účet zůstávají zachovány.

cs-netPřejít na Stretta Music Celosvětověcs-czZůstat na Stretta Music Česká republika